Инверторен климатик Fuji Electric RJ-14LAZ Nocria - климатици Fuji Electric в Пловдив, Сопот, Карлово, Пирдоп и региона Висто Клима ЕООД

Инверторен климатик Fuji Electric RJ-14LAZ Nocria

Характеристики Fuji Electric
Модел RJ-14LAZ
Външно тяло RO-14LAZ
Капацитет охлаждане (Btu/h)
Капацитет отопление (Btu/h)
Капацитет охлаждане (kW) 4.00 (0.9~5.3)
Капацитет отопление (kW) 6.00 (0.9~9.1)
EER 4.12
COP 4.44
Захранващо напрежение V/Hz/ø 230/50/1
Ток охлаждане (А) 4.7
Ток отопление (А) 6.2
Консумация мощност-охлаждане (kW) 1.06
Консумация мощност-отопление (kW) 1.41
Изсушаване (л/час) 2.1
Дебит на въздуха-вътрешно (m3/h) 840
Дебит на въздуха-външно(m3/h) 1910
Размери -вътрешно ВхДхШ (mm) 250x890x228
Размери -външно ВхДхШ (mm) 578x790x300
Размери -панел (само касетъчни модели) ВхДхШ (mm)
Напор (само канални модели) (Pa)
Тегло -вътрешно (kg) 13.5
Тегло -външно (kg) 38
Шум - вътрешно / външно(dB(A)) 31/46
Диаметър на медни тръби - малка/голяма (mm) 6.35/12.70
Макс.дължина на тръбите (m) 20
Макс.височина на тръбите (m) 15
Диапазон външна температура-охлаждане (oC) -10~43
Диапазон външна температура-отопление (oC) -15~24
Фреон R410A
Подходящо помещение (m2)

брошура изтегли брошура

Цена: по запитване на тел.:0888 356 294

Налични екстри на климатик Fuji Electric RJ-14LAZ Nocria

Автоматичен въздушен поток - микрокомпютър автоматично регулира посоката и силата на въздушния поток в зависимост от промените в стайната температура.Автоматичен въздушен поток - микрокомпютър автоматично регулира посоката и силата на въздушния поток в зависимост от промените в стайната температура.

Автоматичен режим - автоматична смяна на режимите Охлаждане/Отопление в зависимост от температурните промени в помещението.Автоматичен режим - автоматична смяна на режимите Охлаждане/Отопление в зависимост от температурните промени в помещението.

Автоматично рестартиране - при прекъсване на електрическото захранване и след неговото възстановяване, системата се включва в последния използван работен режим.Автоматично рестартиране - при прекъсване на електрическото захранване и след неговото възстановяване, системата се включва в последния използван работен режим.

Миещ се панел и филтриМиещ се панел и филтри.

Режим двойно реене - вградени подвижни автоматични жалузи равномерно разпределят въздушния поток в хоризонтална и вертикална посока.Режим двойно реене - вградени подвижни автоматични жалузи равномерно разпределят въздушния поток в хоризонтална и вертикална посока.

Режим Сън - микрокомпютър следи за постепенната промяна в стайната температура, като поддържа оптимални параметри за здравословна почивка през нощта.Режим Сън - микрокомпютър следи за постепенната промяна в стайната температура, като поддържа оптимални параметри за здравословна почивка през нощта.

Таймер - позволява програмирането на инсталацията за включване/изключване в опредлен час.Таймер - позволява програмирането на инсталацията за включване/изключване в опредлен час.

Енергоспестяващ режим на работа - режим, при който разходът на енергия е намален.Енергоспестяващ режим на работа - режим, при който разходът на енергия е намален.

Йонизиращ филтърЙонизиращ филтър

Ябълков катехинов филтърЯбълков катехинов филтър

Функция 10 С отопление - позволява температурата в помещението да не падне под 10 С, когато то е необитаемо.Функция 10 С отопление - позволява температурата в помещението да не падне под 10 С, когато то е необитаемо.

V-PAM - V-PAM - Инверторно управление на компресора.V-PAM - V-PAM - Инверторно управление на компресора.

Вътрешно изсушаване - спира развитието на бактерии във вътрешното тяло.Вътрешно изсушаване - спира развитието на бактерии във вътрешното тяло.

Автоматично почистване - филтрите се почистват автоматично след определен брой часове работа на климатика.Автоматично почистване - филтрите се почистват автоматично след определен брой часове работа на климатика.

UV почистване - UV-лъчи предотвратяват появата и развитието на плесен и микроби във вътрешното тяло.UV почистване - UV-лъчи предотвратяват появата и развитието на плесен и микроби във вътрешното тяло.

Клас АКлас А

DC инверторен контрол на систематаDC инверторен контрол на системата

Автоматично самопочистване на филтрите

Автоматично самопочистване на филтритеЗабравете почистването на филтрите! Всички климатици серия Нокрия са снабдени със автоматична система за самопочистване на филтрите. Не е необходимо да се следи дали са почистени филтрите или не - климатици Нокрия следят чистотата на филтъра и при наличие на замърсеност активират процеса на самопочистване абсолютно автоматично.

Системи за пречистване на въздуха

Системи за пречистване на въздухаНе е необходимо да плащате излишни пари за пречиствател на въздуха! Всеки климатик серия Нокрия разполага със специална система за пречистване на въздуха.

  • (a) Мощен фотокаталитичен филтър благодарение, на който се неутрализират миризмите
  • (b) UV унищожава бактериите, плесенните спори и освежава въздуха
  • (c) Автоматична самопочистваща система на филтрите
  • (d) Нова разработка на вентилаторната турбина осигуряваща с 10% повече и по-плътен въздушен поток
  • (e) Нова разработка на мотора на вентилаторната турбина - безчеткова система, осигуряваща по-ниска консумация, безшумна работа и дълъг експлоатационен живот

Инверторна система V-PAM

Инверторна система V-PAMКлиматиците с инверторно управление достигат по-бързо зададената температура в помещението и имат по-голям запас от мощност, което позволява да се осигури стабилна работа при много по-голямо натоварване (в сравнение със стандартните климатици)

  • (a) Инверторна платка за управление
  • (b) Инверторно управляем мотор на вентилатора
  • (c) Инверторно управляем високоефективен компресор