Инверторен климатик Fuji Electric RSB-24LD - климатици Fuji Electric в Пловдив, Сопот, Карлово, Пирдоп и региона Висто Клима ЕООД

Инверторен климатик Fuji Electric RSB-24LD

Характеристики Fuji Electric
Модел RSB-24LD
Външно тяло ROS-24LD
Капацитет охлаждане (Btu/h)
Капацитет отопление (Btu/h)
Капацитет охлаждане (kW) 7.10 (0.9~8.0)
Капацитет отопление (kW) 8.10 (0.9~10.6)
EER 3.21
COP 3.62
Захранващо напрежение V/Hz/ø 230/50/1
Ток охлаждане (А) 9.7
Ток отопление (А) 9.8
Консумация мощност-охлаждане (kW) 2.21
Консумация мощност-отопление (kW) 2.24
Изсушаване (л/час) 3.0
Дебит на въздуха-вътрешно (m3/h) 1170
Дебит на въздуха-външно(m3/h) 2340
Размери -вътрешно ВхДхШ (mm) 320x998x228
Размери -външно ВхДхШ (mm) 578x790x315
Размери -панел (само касетъчни модели) ВхДхШ (mm)
Напор (само канални модели) (Pa)
Тегло -вътрешно (kg) 14(31
Тегло -външно (kg) 44(97
Шум - вътрешно / външно(dB(A)) 33/52
Диаметър на медни тръби - малка/голяма (mm) 6.35/15.88
Макс.дължина на тръбите (m) 30(15)
Макс.височина на тръбите (m) 20
Диапазон външна температура-охлаждане (oC) -10~43
Диапазон външна температура-отопление (oC) -15 ~ 24
Фреон R410A
Подходящо помещение (m2)

брошура изтегли брошура

Цена: по запитване на тел.:‎0888 356 294

Налични екстри на климатик Fuji Electric RSB-24LD

Автоматичен въздушен поток - микрокомпютър автоматично регулира посоката и силата на въздушния поток в зависимост от промените в стайната температура.Автоматичен въздушен поток - микрокомпютър автоматично регулира посоката и силата на въздушния поток в зависимост от промените в стайната температура.

Автоматичен режим - автоматична смяна на режимите Охлаждане/Отопление в зависимост от температурните промени в помещението.Автоматичен режим - автоматична смяна на режимите Охлаждане/Отопление в зависимост от температурните промени в помещението.

Автоматично рестартиране - при прекъсване на електрическото захранване и след неговото възстановяване, системата се включва в последния използван работен режим.Автоматично рестартиране - при прекъсване на електрическото захранване и след неговото възстановяване, системата се включва в последния използван работен режим.

Миещ се панел и филтриМиещ се панел и филтри.

Режим Вертикално реене - вградени подвижни автоматични жалузи равномерно движат въздушния поток в посока нагоре-надолу.Режим Вертикално реене - вградени подвижни автоматични жалузи равномерно движат въздушния поток в посока нагоре-надолу.

Режим двойно реене - вградени подвижни автоматични жалузи равномерно разпределят въздушния поток в хоризонтална и вертикална посока.Режим двойно реене - вградени подвижни автоматични жалузи равномерно разпределят въздушния поток в хоризонтална и вертикална посока.

Режим Сън - микрокомпютър следи за постепенната промяна в стайната температура, като поддържа оптимални параметри за здравословна почивка през нощта.Режим Сън - микрокомпютър следи за постепенната промяна в стайната температура, като поддържа оптимални параметри за здравословна почивка през нощта.

Таймер - позволява програмирането на инсталацията за включване/изключване в опредлен час.Таймер - позволява програмирането на инсталацията за включване/изключване в опредлен час.

Енергоспестяващ режим на работа - режим, при който разходът на енергия е намален.Енергоспестяващ режим на работа - режим, при който разходът на енергия е намален.

Йонизиращ филтърЙонизиращ филтър

Ябълков катехинов филтърЯбълков катехинов филтър

V-PAM - V-PAM - Инверторно управление на компресора.V-PAM - V-PAM - Инверторно управление на компресора.

Вътрешно изсушаване - спира развитието на бактерии във вътрешното тяло.Вътрешно изсушаване - спира развитието на бактерии във вътрешното тяло.

Плазмен модул - Унищожаване на бактериите и освежаване на въздуха чрез плазмен модул.Плазмен модул - Унищожаване на бактериите и освежаване на въздуха чрез плазмен модул.

Клас АКлас А

DC инверторен контрол на систематаDC инверторен контрол на системата

Климатици серия Плазма

Климатици серия ПлазмаКлиматиците серия PLASMA са снабдени с няколко филтъра за пречистване и неутрализиране на бактериите и миризмите. Основен компонент разполагат с голям набор от филтри и системи за пречистване на въздуха. Основен компонент в борбата с мръсния въздух в помещението е плазмения модул, който е ефективен при премахването на прах, бактерии, плесенни спори и миризми от въздуха За поддържането на стерилна среда както в помещението, така и на климатика се грижи генераторът на отрицателно заредени частици (анйони) и генератора на озон.

Анти-бактериални филтри

Анти-бактериални филтриОсвен плазмения модул, климатиците от серия PLASMA разполагат и с комплект анти-бактериални филтри - полифенолов филтър (извлечен от Грейпфрут) и активен въглен (за абсорбиране и неутрализиране миризмите)

Климатици с функция вътрешно изсушаване

Климатици с функция вътрешно изсушаванеИзключително лесна за употреба, но в същото време много важна и комплексна функция. По време на работа е нормално да се събере конденз във вътрешното тяло. Този конденз е влага, която е благоприятна среда за развитие на бактерии. При стартиране на функцията климатика изсушава вътрешното тяло, след което генерира анйони и озон с цел стерилизация. Климатиците снабдени с тази функция винаги поддържат чиста и стерилна среда, което води и до поддържане на висока ефективност по време на работа.