Инверторен климатик Fuji Electric RSG-12LEC - климатици Fuji Electric в Пловдив, Сопот, Карлово, Пирдоп и региона Висто Клима ЕООД

Инверторен климатик Fuji Electric RSG-12LEC

ХарактеристикиFuji Electric
Модел RSG-12LEC
Външно тяло ROG-12LEC
Капацитет охлаждане (Btu/h)
Капацитет отопление (Btu/h)
Капацитет охлаждане (kW) 3.40
Капацитет отопление (kW) 4.00
EER 3.70
COP 4.04
Захранващо напрежение V/Hz/ø 230/50/1
Ток охлаждане (А) 4.4
Ток отопление (А) 4.7
Консумация мощност-охлаждане (kW) 0.92
Консумация мощност-отопление (kW) 0.99
Изсушаване (л/час) 1.8
Дебит на въздуха-вътрешно (m3/h) 690
Дебит на въздуха-външно(m3/h) 1830
Размери -вътрешно ВхДхШ (mm) 260x790x198
Размери -външно ВхДхШ (mm) 540x660x290
Размери -панел (само касетъчни модели) ВхДхШ (mm)
Напор (само канални модели) (Pa)
Тегло -вътрешно (kg) 7.5
Тегло -външно (kg) 29
Шум - вътрешно / външно(dB(A)) 21/50
Диаметър на медни тръби - малка/голяма (mm) 6.35/9.52
Макс.дължина на тръбите (m) 15
Макс.височина на тръбите (m) 15
Диапазон външна температура-охлаждане (oC) -10~43
Диапазон външна температура-отопление (oC) -15~24
Фреон R410A
Подходящо помещение (m2)

брошура изтегли брошура

Цена - направете запитване

Цена с REECL - направете запитване

*Какво е REECL - прочети тук

Налични екстри на климатик Fuji Electric RSG-12LEC

Автоматичен въздушен поток - микрокомпютър автоматично регулира посоката и силата на въздушния поток в зависимост от промените в стайната температура.Автоматичен въздушен поток - микрокомпютър автоматично регулира посоката и силата на въздушния поток в зависимост от промените в стайната температура.

Автоматичен режим - автоматична смяна на режимите Охлаждане/Отопление в зависимост от температурните промени в помещението.Автоматичен режим - автоматична смяна на режимите Охлаждане/Отопление в зависимост от температурните промени в помещението.

Автоматично рестартиране - при прекъсване на електрическото захранване и след неговото възстановяване, системата се включва в последния използван работен режим.Автоматично рестартиране - при прекъсване на електрическото захранване и след неговото възстановяване, системата се включва в последния използван работен режим.

Миещ се панел и филтриМиещ се панел и филтри.

Режим Вертикално реене - вградени подвижни автоматични жалузи равномерно движат въздушния поток в посока нагоре-надолу.Режим Вертикално реене - вградени подвижни автоматични жалузи равномерно движат въздушния поток в посока нагоре-надолу.

Режим Сън - микрокомпютър следи за постепенната промяна в стайната температура, като поддържа оптимални параметри за здравословна почивка през нощта.Режим Сън - микрокомпютър следи за постепенната промяна в стайната температура, като поддържа оптимални параметри за здравословна почивка през нощта.

Таймер - позволява програмирането на инсталацията за включване/изключване в опредлен час.Таймер - позволява програмирането на инсталацията за включване/изключване в опредлен час.

Енергоспестяващ режим на работа - режим, при който разходът на енергия е намален.Енергоспестяващ режим на работа - режим, при който разходът на енергия е намален.

Индикатор за филтъра - чрез индикаторна лампа се уведомява, че е необходима подмяна на филтъра или неговото почистване.Индикатор за филтъра - чрез индикаторна лампа се уведомява, че е необходима подмяна на филтъра или неговото почистване.

Йонизиращ филтърЙонизиращ филтър

Ябълков катехинов филтърЯбълков катехинов филтър

Функция 10 С отопление - позволява температурата в помещението да не падне под 10 С, когато то е необитаемо.Функция 10 С отопление - позволява температурата в помещението да не падне под 10 С, когато то е необитаемо.

I-PAM - I-PAM - Инверторно управление на компресора.I-PAM - I-PAM - Инверторно управление на компресора.

Powerful - Мощен режим на работа - по-бързо достигане на желаната температура.Powerful - Мощен режим на работа - по-бързо достигане на желаната температура.

Low noise - ниско ниво на шум.Low noise - ниско ниво на шум.

Вътрешно изсушаване - спира развитието на бактерии във вътрешното тяло.Вътрешно изсушаване - спира развитието на бактерии във вътрешното тяло.

Клас АКлас А

DC инверторен контрол на систематаDC инверторен контрол на системата

Анти-бактериални филтри

Анти-бактериални филтриПречистването на преминаващия през климатика въздух и унищажаването на бактериите, микробите и плесенните спори ще се осъществява посредством катехиновия анти-бактериален филтър и йонно деодориращия филтър.

Мощен режим за по-бърза климатизация

Мощен режим за по-бърза климатизацияКогато е необходимо бързо да се достигне температурата в помещението (особенно ако климатика не е работил дълго време в стаята) на помощ идва функция Powerful. Това бързо достигане на желаната температура е постигнато чрез иновационна инверторна система и компресор, които разполагат с достатъчно запас от мощност, за да поддържат свръх товар за сравнително продължителен приод от време.

Намален разход при отопление

Намален разход при отоплениеЧрез функцията 10°C HEAT климатика непозволява да се преохлади помещението. Тази функция поддържа температура около 10°C при минимална консумация. Ефекта от употребата и е, че при включване на климатика помещението много бързо възстановява комфорта и зададената температура (при това отоплението се извършва при значително по-малък разход.