Климатици Fujitsu General

Стенен тип климатици Fujitsu General

Стенен тип климатици Fujitsu General Стенният тип климатици Fujitsu General са с елегантен дизайн, висок енергиен клас, множество екстри  и голямо разнообразие от модели. Те са подходящо решение за климатизиране на помещения до 200 куб.м.

Към тях спадат и стенно – таванните модели. Специфичният им дизайн, позволява монтаж на стена в непосредствена близост до тавана, a  уникалните екстри  - самопочистващи се филтри и UV стерилизираща лампа, оптимално пречистват въздуха в помещението.

Вижте всички модели»

Подов тип климатици Fujitsu General

Подов тип климатици Fujitsu GeneralПодовият тип климатици Fujitsu General са предназначени за поставяне под прозорци, в стенна ниша или на стена (на 15см отстояние от пода).

Елегантният и компактен дизайн на моделите е в хармония с всеки интериор. Характеризират се с широк въздушен поток, висока енергоефективност и безшумна работа. Гамата се предлага с мощности 9000 – 24000 BTU/h  и е подходяща за работа в помещения с обем  до 200 куб.м

Вижте всички модели»

Таванен тип климатици Fujitsu General

Таванен тип климатици Fujitsu General Таванният тип климатици Fujitsu General се монтират под таван, частично вградени в окачени тавани или се захващат към стената с допълнителни конзоли. Характеризират се с олекотена конструкция, широк въздушен поток и лесен контрол. Вградената кондезна помпа допълнително допринася за естетиката на интериора. 

Предлагат се с мощности 14000 – 54 000 BTU/h и са подходящи за климатизиране на помещения с обем от 100 до 400 куб.м.

Вижте всички модели»

Касетъчен тип климатици Fujitsu General

Касетъчен тип климатици Fujitsu GeneralКасетъчният тип климатици Fujitsu General са предназначени за монтаж в окачени тавани. Наличието на мощности с компактен дизайн, възможността за избор от две до четири направления на въздушния поток и лесеният контрол са само част от характеристиките, които ги правят предпочитан модел за офиси, магазини и др. публични пространства.  

Предлагат се с мощности 12000 – 54 000 BTU/h и са подходящи за климатизиране на помещения с обем до 400 куб.м.

Вижте всички модели»

Канален тип климатици Fujitsu General

Канален тип климатици Fujitsu General Каналният тип климатици Fujitsu General са предназначени за монтаж в окачени тавани и изискват наличие или изграждане на допълнителна вентилационна система. Малките мощности 7-18000 BTU/h позволяват монтаж с вграждане в пода/стена. Предоставят възможност за вкарване на пресен въздух и избор на напор и са отлично решение за ресторанти, офиси, магазини и др.

Предлагат се с мощности 7000 – 90000 BTU/h и са подходящи за климатизиране на помещения с обем до 700 куб.м.

Вижте всички модели»

Колонен тип климатици Fujitsu General

Колонен тип климатици Fujitsu General Колонният тип климатици Fujitsu General са с голяма мощност – 42000 BTU/h и са подходящи за монтаж в помещения с обем около 350 куб.м.

Поради специфичната си форма и размери 180х37х54 см (ВхШхД) са подходящи за климатизиране на зали, ресторанти, магазини, сървърни, производствени и др. помещения.

За повече информация се свържете с нас»

Мултисистеми Fujitsu General

Мултисистеми Fujitsu GeneralУдобна и ефективна комбинация за климатизиране на 2 до 8 помещения, състояща се от едно външно тяло и съответния брой вътрешни тела. Вътрешните тела могат да бъдат стенни, подови, касетъчни и канални климатици.

Необходимата мощност на вътрешните тела се определя според обема на всяко помещение, а на външното тяло от сумарната мощност на вътрешните тела. Енергоспестяващо решение с удобно управление за апартаменти и еднофамилни къщи. Предлагат се с мощности 18000 – 54000 BTU/h

Вижте всички модели»

Промоционални климатици Fujitsu General

Промоционални климатици Fujitsu General"Висто Клима" ЕООД, с централен офис в гр. Карлово, е официален дистрибутор на "Булклима” ЕООД, гр. София за Карлово, Сопот, Пирдоп, Златица, Челопеч, Хисар, Калофер и региона и поддържа всички актуални промоции на „Булклима” ЕООД.

Вижте всички модели»

Климатици