Промоционални климатици

Инверторен климатик Fujitsu ASYG12LMCA/AOYG12LMCA

Инверторен климатик Fujitsu ASYG12LMCA/AOYG12LMCA

Цена: по запитване на тел.:0888 356 294

Инверторен климатик GREE GWH12UB-K3DNA4F U-CROWN

Инверторен климатик GREE GWH12UB-K3DNA4F U-CROWN

Цена: по запитване на тел.:0888 356 294

Инверторен климатик GREE GWH12RB-K3DNA3C Viola New

Инверторен климатик GREE GWH12RB-K3DNA3C Viola New

Цена: по запитване на тел.:0888 356 294

Инверторен климатик GREE GWH12MA-K3DNA3L серия COZY

Инверторен климатик GREE GWH12MA-K3DNA3L серия COZY

Цена: по запитване на тел.:0888 356 294

Инверторен климатик Toshiba AvAnt RAS-137SKV-E5 / 137SAV-E5 - климатици Toshiba в Пловдив, Сопот, Карлово, Пирдоп и региона от Висто Клима ЕООД

Инверторен климатик Toshiba AvAnt RAS-137SKV-E5

Цена: по запитване на тел.:0888 356 294

инверторен климатик Fujitsu General ASHG09LMCA/AOHG09LMCA

Инверторен климатик Fujitsu General ASHG09LMCA

Цена: по запитване на тел.:0888 356 294

инверторен климатик Fujitsu General ASHG12LMCA/AOHG12LMCA

Инверторен климатик Fujitsu General ASHG12LMCA

Цена: по запитване на тел.:0888 356 294

Инверторен климатик Fujitsu General ASHG14LMCA/AOHG14LMCA в Пловдив, Сопот, Карлово, Пирдоп и региона от Висто Клима ЕООД

Инверторен климатик Fujitsu General ASHG14LMCA

Цена: по запитване на тел.:0888 356 294

Климатик Fujitsu General ASHG18LFCA/AOHG18LFC - инверторни климатици в Пловдив, Сопот, Карлово, Пирдоп и региона

Инверторен климатик Fujitsu General ASHG18LFCA

Цена: по запитване на тел.:0888 356 294

Климатик Fujitsu General ASHG24LFCC/AOHG24LFCC - инверторни климатици в Пловдив, Сопот, Карлово, Пирдоп и региона

Инверторен климатик Fujitsu General ASHG24LFCC

Цена: по запитване на тел.:0888 356 294

Климатик Fujitsu General ASHG30LFCA/AOHG30LFT - инверторни климатици в Пловдив, Сопот, Карлово, Пирдоп и региона

Инверторен климатик Fujitsu General ASHG30LFCA

Цена: по запитване на тел.:0888 356 294

Климатик Fujitsu General ASHG12LTCA/AOHG12LTC - инверторни климатици в Пловдив, Сопот, Карлово, Пирдоп и региона

Инверторен климатик Fujitsu General ASHG12LTCA

Цена: по запитване на тел.:0888 356 294

Климатик Fujitsu General ASHG09LUCA/AOHG09LUCB - инверторни климатици в Пловдив, Сопот, Карлово, Пирдоп и региона

Инверторен климатик Fujitsu General ASHG09LUCA

Цена: по запитване на тел.:0888 356 294

.

Климатик Fujitsu General ASHG12LUCA/AOHG12LUC - инверторни климатици в Пловдив, Сопот, Карлово, Пирдоп и региона

Инверторен климатик Fujitsu General ASHG12LUCA

Цена: по запитване на тел.:0888 356 294

инверторен климатик Fujitsu General ASHG09LLCA/AOHG09LLC

Инверторен климатик Fujitsu General ASHG09LLCA

Цена: по запитване на тел.:0888 356 294

инверторен климатик Fujitsu General ASHG12LLCA/AOHG12LLC

Инверторен климатик Fujitsu General ASHG12LLCA

Цена: по запитване на тел.:0888 356 294

Климатици