Инверторен климатик Toshiba AvAnt RAS-107SKV-E5 / 107SAV-E5 - климатици Toshiba в Пловдив, Сопот, Карлово, Пирдоп и региона Висто Клима ЕООД

Инверторен климатик Toshiba AvAnt RAS-107SKV-E5 / 107SAV-E5

Характеристики Toshiba - инверторен климатик
Отдавана мощност на охлаждане: 1.1 / 2.5 / 3.0 kW
Отдавана мощност на отопление: 1.0 / 3.2 / 3.5 kW
Консумирана мощност на охлаждане: 0.28 / 0.77 / 1.05 kW
Консумирана мощност на отопление: 0.21 / 0.84 / 1.20 kW
EER (хладилен коефициент на охлаждане): 3.25
SEER (хладилен коефициент на охлаждане): 5.1
COP (коефициент на трансф. отопление): 3.81
SCOP (коефициент на трансф. отопление): 3.6
Енергиен клас на охлаждане / отопление: A / A
Компресор: Toshiba
Размери на вътрешно тяло: 275 x 790 x 205 H x W x L (mm)
Размери на външно тяло: 530 x 660 x 240 H x W x L (mm)
Тегло на вътрешно тяло: 8 kg
Тегло на външно тяло: 29 kg
Гаранция: 36 месеца

брошура изтегли брошура

Цена: по запитване на тел.:0888 356 294

Налични екстри на климатик Toshiba AvAnt RAS-107SKV-E5 / 107SAV-E5

Инверторният климатик Toshiba RAS-107SKV-E5 е един отличен инверторен климатик на японската компания Toshiba. Този климатик е подходящ за използване в помещения с площ от порядъка на 20 кв. м., като отдаваната му мощност достига 3,0 kW– при охлаждане и 3,5 kW– при отопление. Климатик Toshiba RAS-107SKV-E5 е инверторен климатик, който създава комфортно усещане, свеж и приятен въздух във всеки дом или офис, където е инсталиран. Климатик Toshiba RAS-107SKV-E5 не просто отоплява или охлажда стаята, но и професионално пречиства въздуха в нея.

Уникалната система за филтриране на въздуха, вградена в Toshiba RAS-107SKV-E5 и наречена 3 в 1 ви предпазва не само от прах, но и от бактерии, вируси, неприятни миризми и алергени.

Тази серия климатици Toshiba е снабдена с дигитален инвертор от последно поколение – DC инвертор, който осигурява много плавно регулиране на мощността на този климатик и по този начин се осигурява много по-голяма икономия на енергия от конвенционалните и AC инверторни климатици. DC инверторния климатик Toshiba RAS-107SKV-E5 позволява много точно поддържане на желаната температура, като така се пести значително количество енергия, а освен това допринася за редуциране на шумовите нива, следствие от работата на всеки климатик. Климатик Toshiba RAS-107SKV-E5 е проектиран с най-новите технологии за производство на климатици и според стандартите за опазване на околната среда.

Сплит системата Toshiba RAS-107SKV-E5 е разработена специално с използване на хладилен агент R410A.

Уникалната система за пречистване на въздуха 7 в 1 спомага за винаги свежа и комфортна обстановка за вас и вашите близки. Тази система на Toshiba се състои от филтър с екстракт от гинко билоба, био-ензимен филтър и филтър с екстракт от бамбук – най-модерната технология в последно време за всеки, който желае най-доброто. Тази технология на Toshiba, наречена Супер стабилизатор съчетава в себе си антибактериални и антивирусни свойства, като специфичната работа на екстракта от бамбук е свързана с унищожаване на бактериите и вирусите, био-ензимът обхваща различни видове прах и микроорганизми, а екстрактът от гинко билоба намалява концентрацията на вещества, които причиняват алергични реакции.

Климатици Toshiba RAS-107SKV-E5 разполагат с технология за самопочистване, която не позволява натрупване на влага по топлообменника и така предотвратява образуването на мухъл във вътрешността на този отличен климатик на японската компания Toshiba. Работният диапазон на климатик Toshiba RAS-107SKV-E5 в режим отопление е между -15 градуса и 45 градуса.

Система за филтриране 3 в 1

Системата за филтриране 3 в 1 намалява бактериите, предотвратява алергии и премахва неприятни миризми.

Самопочистваща функция

Самопочистващата функция намалява влагата, предизвикваща образуване на мухъл във вътрешното тяло. Когато климатикът бъде спрян, вътрешният вентилатор се включва и изсушава влагата в топлообменника, след което се изключва автоматично.