Инверторен климатик Toshiba AvAnt RAS-137SKV-E5 / 137SAV-E5 - климатици Toshiba в Пловдив, Сопот, Карлово, Пирдоп и региона от Висто Клима ЕООД

Инверторен климатик Toshiba AvAnt RAS-137SKV-E5 / 137SAV-E5

Характеристики Toshiba
Отдавана мощност на охлаждане: 1.1 / 3.3 / 3.6 kW
Отдавана мощност на отопление: 0.9 / 3.6 / 4.0 kW
Консумирана мощност на охлаждане: 0.25 / 1.08 / 1.33 kW
Консумирана мощност на отопление: 0.17 / 1.14 / 1.48 kW
EER (хладилен коефициент на охлаждане): 3.79
SEER (хладилен коефициент на охлаждане): 4.80
COP (коефициент на трансф. отопление): 3.79
SCOP (коефициент на трансф. отопление): 3.40
Енергиен клас на охлаждане / отопление: B / A
Компресор: Toshiba
Размери на вътрешно тяло: 275 x 790 x 205 H x W x L (mm)
Размери на външно тяло: 530 x 660 x 240 H x W x L (mm)
Тегло на вътрешно тяло: 9 кг
Тегло на външно тяло: 33 кг
Гаранция: 36 месеца

брошура изтегли брошура

Цена: по запитване на тел.:0888 356 294

Налични екстри на климатик Toshiba AvAnt RAS-137SKV-E5

Климатик Toshiba RAS-137SKV-E5 е един отличен инверторен климатик на японската компания Toshiba. Тази сплит система е подходяща за използване в помещения с площ от порядъка на 30 кв. м., като максималните стойности на отдаваната му мощност е достигат 3.6 kW– при охлаждане и 4.0kW– при отопление. Климатик Toshiba RAS-137SKV-E5 е инверторен климатик, който създава комфортно усещане, свеж и приятен въздух във всеки дом или офис, където е инсталиран. Климатик Toshiba RAS-137SKV-E5 не просто отоплява или охлажда стаята, но и професионално пречиства въздуха в нея.

Уникалната система за филтриране на въздуха, вградена в Toshiba RAS-137SKV-E5 и наречена 7 в 1 ви предпазва не само от прах, но и от бактерии, вируси, неприятни миризми и алергени. Тази серия климатици Toshiba е снабдена с дигитален хибриден инвертор от последно поколение – DC инвертор, който осигурява много широка гама на работоспособност на този климатик и по този начин се осигурява много по-голяма икономия на енергия от конвенционалните и AC инверторни климатици. DC инверторния климатик Toshiba RAS-137SKV-E5 позволява много точно поддържане на желаната температура, като така се пести значително количество енергия, а освен това допринася за редуциране на шумовите нива, следствие от работата на всеки климатик. Климатик Toshiba RAS-137SKV-E5 е проектиран с най-новите технологии за производство на климатици и според стандартите за опазване на околната среда.

Сплит системата Toshiba RAS-137SKV-E5 е разработена специално с използване на хладилен агент R410A. Уникалната система за пречистване на въздуха 7 в 1 спомага за винаги свежа и комфортна обстановка за вас и вашите близки. Тази система на Toshiba се състои от филтър с екстракт от гинко билоба, био-ензимен филтър и филтър с екстракт от бамбук – най-модерната технология в последно време за всеки, който желае най-доброто. Тази технология на Toshiba, наречена Супер стабилизатор съчетава в себе си антибактериални и антивирусни свойства, като специфичната работа на екстракта от бамбук е свързана с унищожаване на бактериите и вирусите, био-ензимът обхваща различни видове прах и микроорганизми, а екстрактът от гинко билоба намалява концентрацията на вещества, които причиняват алергични реакции.

Super Oxi Deo филтърът на климатик Toshiba RAS-137SKV-E5 пък съчетава в себе си всички положителни качества на витамин С, екстракт от кафе и филтър от зеолит (използва се за изчистване на организма от неприятно въздействащи вещества като органични съединения и радиоактивни елементи).

Тази модерна комбинация в климатик Toshiba RAS-137SKV-E5 от свойствата на витамин С и екстракт от кафе елиминира вредните елементи от въздуха. Супер революционният филтър на Toshiba RAS-137SKV-E5 от зеолит пък пречиства въздуха от неприятни миризми, различни замърсители и химически съединения, благодарение на който въздухът във вашия дом е винаги свеж и чист.

Климатик Toshiba RAS-137SKV-E5 разполага с технология за самопочистване, която не позволява натрупване на влага по топлообменника и така предотвратява образуването на мухъл във вътрешността на този отличен климатик на японската компания Toshiba. Работният диапазон на климатик Toshiba RAS-137SKV-E5 е между -15 градуса и 45 градуса.

Система за филтриране 3 в 1

Системата за филтриране 3 в 1 намалява бактериите, предотвратява алергии и премахва неприятни миризми.

Самопочистваща функция

Намалява влагата, предизвикваща образуване на мухъл във вътрешното тяло. Когато климатикът бъде спрян, вътрешният вентилатор се включва и изсушава влагата в топлообменника, след което се изключва автоматично.