Инверторен климатик Toshiba AvAnt RAS-167SKV-E5 / 167SAV-E5 - климатици Toshiba в Пловдив, Сопот, Карлово, Пирдоп и региона Висто Клима ЕООД

Инверторен климатик Toshiba AvAnt RAS-167SKV-E5 / 167SAV-E5

Характеристики Toshiba - инверторен климатик
Отдавана мощност на охлаждане: 1.1 / 4.4 / 5.0 kW
Отдавана мощност на отопление: 1.0 / 5.2 / 6.2 kW
Консумирана мощност на охлаждане: 0.26 / 1.56 / 1.90 kW
Консумирана мощност на отопление: 0.19 / 1.52 / 1.81 kW
EER (хладилен коефициент на охлаждане): 2.82
SEER (хладилен коефициент на охлаждане): 5.8
COP (коефициент на трансф. отопление): 3.42
SCOP (коефициент на трансф. отопление): 3.8
Енергиен клас на охлаждане / отопление: A+ / A
Компресор: Toshiba
Размери на вътрешно тяло: 275 x 790 x 205 H x W x L (mm)
Размери на външно тяло: 550 x 780 x 290 H x W x L (mm)
Тегло на вътрешно тяло: 9 кг
Тегло на външно тяло: 40 кг
Гаранция: 36 месеца

брошура изтегли брошура

Цена: по запитване на тел.:0888 356 294

Налични екстри на климатик Toshiba AvAnt RAS-167SKV-E5 / 167SAV-E5

Климатик Toshiba RAS-167SKV-E5 е едно от най-добрите решения на пазара на климатици с марката Toshiba. Този климатик Toshiba е подходящ за климатизиране на помещения с размери около 40 кв. м., като максималната отдавана от климатик мощност е 5,0 kW и 6,20 kW, съответно в режим на охлаждане и в режим на отопление.

Компанията Toshiba е изобретила инверторната технология през 1980 години и затова не е учудващо, че климатиците с тази марка са едни от най-добрите на пазара. Моделът Toshiba RAS167SKV-E5 е разработен със специално DC инверторно управление, което осигурява постоянен и точен контрол на температурата. Освен това вариативността от различни скорости, позволява прецизно климатизиране, което резултира в намалена консумация на енергия.

Климатик Toshiba RAS167SKV-E5 е с двуроторен компросор, който се характеризира с много тиха работа, поради редуцирания брой вибрации – на практика при ниско натоварване на работа, климатикът е почти безшумен.

Климатици Toshiba RAS167SKV-E5 работят с фреон R410, който не уврежда озоновия слой и е благоприятен за околната среда. Двете тела на климатика са с компактни размери, намалени с около 25% спрямо предишния модел и се почистват изключително лесно.

Климатик Toshiba RAS167SKV-E5 разполага с автоматичен режим на работа и автоматично регулиране на въздушния поток. 12-степенният контрол на жалузите осигурява равномерно разпределение на температурата, дори и в отдалечените от климатика ъгли на помещението. Този модел има вграден икономичен режим и нощен режим, който не позволява прекомерно охлаждане или отопление през нощта, докато спите.

Toshiba RAS167SKV-E5 е климатик с висока енергийна ефективност и е с много широк температурен диапазон на работа: - при отопление от -15 до + 24 градуса, а при охлаждане от -10 до +46 градуса. Toshiba RAS167SKV-E5 е проектиран с изключително модерна система за пречистване на въздуха, наречена 7 в 1. Тя включва двоен антиоксидантен филтър против стареене; филтър с екстракт от кафе и витамин С, който се грижи за обогатяването на въздуха с полезни микроелементи и го пречиства от тютюнев дим, вредни газове и оксиди; филтър от зеолит против неприятни миризми и химически съединения; антивирусна и антибактериална технология, която използва естествени екстракти от различни растения – биоензими, екстракт от бамбук и гинко билоба, с които насища въздуха в помещението – този филтър предпазва от вредните микроби и улеснява живота на хората, страдащи от алергии.

Климатик Toshiba RAS167SKV-E5 разполага със самопочистваща функция, която предотвратява натрупването на влага по работната повърхност на вътрешното тяло, а както знаем влагата при стайна температура е отлична среда за живот и активно възпроизвеждане на различни бактерии, гъбички и плесени. Климатикът е подходящ за отопление и охлаждане на помещения с площ между 35 и 40 кв.м.

Система за филтриране 3 в 1

Системата за филтриране 3 в 1 намалява бактериите, предотвратява алергии и премахва неприятни миризми.

Самопочистваща функция

Самопочистващата функция намалява влагата, предизвикваща образуване на мухъл във вътрешното тяло. Когато климатикът бъде спрян, вътрешният вентилатор се включва и изсушава влагата в топлообменника, след което се изключва автоматично.