Хиперинверторен климатик Toshiba Daiseikai 8 RAS-10G2KVP-E / RAS-10G2AVP-E - Висто Клима ЕООД – климатици Toshiba в Пловдив, Сопот, Карлово, Пирдоп и региона

Хиперинверторен климатик Toshiba Daiseikai 8 RAS-10G2KVP-E

Характеристики Хиперинверторен климатик
Отдавана мощност на охлаждане: 0.55 / 2.50 / 3.50 kW
Отдавана мощност на отопление: 0.45 / 3.20 / 5.80 kW
Консумирана мощност на охлаждане: 0.11 / 0.485 / 0.90 kW
Консумирана мощност на отопление: 0.09 / 0.58 / 1.65 kW
EER (хладилен коефициент на охлаждане): 5.15
SEER (хладилен коефициент на охлаждане): 9.10 - клас A+++
COP (коефициент на трансф. отопление): 5.52
SCOP (коефициент на трансф. отопление): 5.20 - клас A+++
Енергиен клас на охлаждане / отопление: A+++ / A+++
Гаранция: 36 месеца

брошура изтегли брошура

Цена: по запитване на тел.:0888 356 294

Налични екстри на климатик Toshiba Daiseikai 8 RAS-10G2KVP-E

  • Самопочистваща функция с ниско-плътностен озон за премахване на всички бактерии, които обикновено остават след работа. Предотвратява появата на ръжда и топлообменниците се поддържат сухи, удължавайки максимално живота на климатиците.
  • DC хибридна инверторна технология с двойно-роторен компресор.
  • Ново ергономично и практично дистанционно управление с лесен достъп до основните бутони и плъзгащ се панел за скриване на командите, които се използват по-рядко.

DC Twin Rotary Compresor

Чрез иновативни подобрения се реализира над 30% икономия на електроенергия на годишна база. Топлообменниците са разположени в два реда, за разлика от стандартното едноредово нареждане при останалите инверторни климатици. TOSHIBA разработва първия в света двустъпален двойно-роторен компресор. При намаляване на натоварването се преминава в работен режим на един цилиндър. Това води до разход на електроенергия от 0,07kW - най-ниският регистриран при експлоатация на климатична техника.

DC Hybrid Inverter

Технологията DC хибрид инвертор на TOSHIBA управлява мощността на климатизатора. Чрез променяне на честотата или интензитета на захранващия ток, той осигурява плавна линейна вариация на скоростта на въртене и мощността на компресора - сърцето на климатизатора. Подобрената технология удължава животът на компресора и съкращава допълнително разходите за електроенергия.

Plasma Filter

Улавят се и се унищожават всички бактерии, вируси, плесени с размери до 0,0001 микрона. Максимално пречистване на въздушната среда в помещението.

Super Ionizer

За първи път Toshiba разработва и прилага Супер Йонизатор. Силата на "супер" йоните се грижи за поддържане на здравословната въздушна среда в помещението. Оказват изключително положителен ефект върху еластичността на кожата.

IAQ филтрираща система

За максимална грижа за въздушната среда Super Daiseikai 8 е оборудван с допълнителна пречистваща IAQ филтърна система. Тя има антибактериален, дезодориращ, превантивен и антивирусен ефект.