Услуги:

  • безплатен оглед на обекта
  • безплатна доставка*
  • монтаж
  • сервиз
  • годишна профилактика
  • промоции*

*Доставката е безплатна  до всички райони, които обслужваме.
*“ВИСТО-КЛИМА” ЕООД, гр. Карлово е официален дистрибутор на "Булклима" ЕООД, "АТАРО Клима" ЕООД и "Темпекс" ЕООД  и поддържа всички промоционални оферти на вносителите.