За Висто Клима ЕООД

"ВИСТО-КЛИМА" ЕООД, гр. Карлово е основана през 2006 г. Основната ни дейност се състои в разработка, доставка, монтаж и поддръжка на климатични и хладилни инсталации за промишления, търговския и битовия сектор.
 

"ВИСТО-КЛИМА" ЕООД предлага пълната гама инверторни климатици Fujitsu General, Daikin, Fuji Electric, Mitsubishi, Toshiba и Panasonic. Фирмата е официален дистрибутор на "Булклима" ЕООД, "АТАРО Клима" ЕООД и "Темпекс" ЕООД

Вече  11 години развиваме дейност на територията на Карлово, Сопот, Пирдоп,Златица, Антон, Челопеч, Чавдар, Мирково, Душанци, Хисаря, Павел Баня и други населени места.

Обект на нашата дейност са и проектирането, изпълнението и поддръжката на хладилни камери за шоково замразяване на хранителни продукти и водоохлаждащи агрегати.

Фирмата и персоналът са сертифицирани за извършване на монтаж, сервиз и поддръжка на хладилни и климатични инсталации и термопомпи. Документ за правоспособност - Сертификат № 036 от 27.04.2016 г. от Българска браншова камара по машиностроене дава право за извършване на дейности в страните от Европейския Съюз.

Фирмата е сертифицирана и от Камарата на инсталаторите в България, Сертификат №10299/2017 г. за извършване на дейности по отопление, вентилация, климатична и хладилна техника, електротехника и автоматика, газоснабдяване и водоснабдяване.

Разполагаме с всички резервни части, необходими за ремонт и сервизно поддържане на хладилна и климатична техника. Държим на качеството и поемаме гаранционен и извънгаранционен сервиз.

нашите партньори